Rijksweg 73, 6269 AB Margraten | 043-4581364 |

EVENTPLANNER

Blijf op de hoogte van onze events. Zo bieden wij iedere maand een leuke workshop!


Centraal in deze workshop staat het bereiden van gerechten afkomstig van Kuusj uit Hilleshagen, Mergelland ei uit Eckelrade en ons eigen Blanc Bleu Belge van het Pasveld.

In deze all-in masterclass gaan we samen met Angie Bischops prachtige gerechten bereiden op de Green Egg. Roy Kusters vertelt u alles over zijn eigen Pasveld runderen en het Hilleshager kuusjke.

Wilt u alles leren over de perfecte bereiding van deze prachtige producten op de Green Egg? Of wilt u zich liever “gewoon” culinair laten verwennen? Reserveer dan tijdig!

BEGINTIJD: 18.00 uur

LOCATIE: Rijksweg 73, Margraten

KOSTEN: € 55 all in, per persoon

AANMELDEN: bel naar 0434581364 of mail naar info@slagerijkusters.nl

FOLDER: klik hier voor de folder