Rijksweg 73, 6269 AB Margraten | 043-4581364 |

EVENTPLANNER

Blijf op de hoogte van onze events. Zo bieden wij iedere maand een leuke workshop!


LOEMPIA • EEND • CRANBERRY • WILDZWIJNWANG • TRUFFEL • KNOLSELDERIJ • REERACK • POMPOEN • WITLOF • BITTERBAL • PADDENSTOEL • EEKHOORNTJESBROOD • PRUIMEN • SPECULAAS

Centraal in deze workshop staat het bereiden van onverheerlijke najaarsgerechten.

In deze all-in masterclass gaan we samen met Angie Bischops prachtige gerechten maken van het (Heuvelland) wild. Zo gaan we aan de slag met onder andere Heuvelland ree en wildzwijn, waarbij verschillende kooktechnieken worden gebruikt om het wild te bereiden.

Wilt u alles leren over de perfecte bereiding van deez prachtige producten? Of wilt u zich liever ‘gewoon’ culinair laten verwennen? Reserveer dan tijdig!

BEGINTIJD: 18.00 uur

LOCATIE: Rijksweg 73, Margraten

KOSTEN: € 55 all in, per persoon

AANMELDEN: bel naar 043-4581364 of mail naar info@slagerijkusters.nl

FOLDER: klik hier voor de folder



Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.